Használt mezőgazdasági traktorok

A traktor egy sokoldalú mezőgazdasági gép, amely szinte teljesen automatizálja a mezők termesztését.

Használt mezőgazdasági traktorok fő előnyei a nagy területek rövid ideig tartó kezelése és sokoldalúsága. A traktorok következtében gyorsan és hatékonyan szánthatjuk a földet, vethetjük el a mezőket, végezhetünk technikai munkát a tájra, szállíthatjuk és terjeszthetjük a műtrágyákat és egyéb felhasználási eseteket.

John Deere traktorok

A John Deere univerzális traktor erőteljes, szerény, könnyen kezelhető traktor - nagyszerű segítő minden gazdaságban és egy nélkülözhetetlen eszköz egy mezőgazdasági üzemben. Nincs olyan munka, amelyet egy John Deere traktor nem tudott csinálni. A használt John Deere traktorok katalógusa közepes és nagy teljesítményű gépek: 6B és 6M, 8R, 9R, 9RX sorozat. A mezőgazdasági termelés 95 és 570 lóerős teljesítményű motorja, a jobb sebességváltó és a megbízható alváz, a mezőgazdasági traktor nélkülözhetetlen eszköz lesz a gazdaságban. A használt John Deere tractorok keserek nem lesz nehéz és költséges fenntartani.

New Holland traktorok

A márka egyik legnépszerűbb önjáró járműve a New Holland traktorok. Az erőteljes vontatási mechanizmusnak, a magas műszaki teljesítménynek, a hatékonyságnak, a termelékenységnek és a funkcionalitásnak köszönhetően sikeres alkalmazást találtak széles iparágakban.

A New Holland modellek traktorjait a legmegfelelőbb és fejlettebb technológiák alkalmazásával gyártják. Ezeket más márkák mezőgazdasági gépeiről megkülönböztetik az építési minőség, a magas funkcionalitás, a gyakorlatilag bármilyen éghajlati viszonyok között való munkavégzés képessége. Átfogó teszteket végeznek, ezért megfelelnek a magas minőségi követelményeknek. Az aggodalomra okot adó modellek által gyártott számos jellegzetes jellemzővel rendelkezik. Használt New Holland tractors segít minden mezőgazdasági munkában.

Használt traktorok értékesítése Európában

Hasznalttraktor.com a mezőgazdasági traktorok széles listáját kínálja. Ezenkívül honlapunkon a New Holland, a John Deere és a Deutz-fahr vezető gyártói közül választhat a szükséges mezőgazdasági gépekről. Minden járműnek teljes műszaki leírása és ára van. Ha bármilyen kérdése van a traktor kiválasztásakor, írjon nekünk, és segítünk.

Legjobbak